Werken bij BTL

brochure
Brochure Groener leven

Kies voor een groene carrière bij BTL!

Miljoenen bewoners in het rivierengebied beschermen tegen overstromingen, daktuinen aanleggen op de meeste bijzondere en complexe gebouwen en het behouden en verplanten van monumentale bomen. Dit is slechts een kleine selectie van de uitdagingen waar wij als groene experts dagelijks voor staan. Uitdagingen die we met veel enthousiasme, kennis van en passie voor groen weten te vertalen naar waardevolle oplossingen voor onze klanten en de eindgebruikers.

Werken bij

Wil jij...

  • onze nieuwe groene expert worden?
  • oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken?
  • jouw kennis, creativiteit en vernieuwende inzichten omzetten naar innovaties?
  • groen prominent op de agenda zetten bij overheden, bedrijven en publieke organisaties?
  • samen met collega’s de buitenruimte vergroenen en daarmee waarde toevoegen voor onze klanten, de eindgebruikers en onze maatschappij?
  • ervoor zorgen dat wij Groener leven, zorgen, wonen, sporten, leren, ontspannen en werken?

Kies dan voor BTL! De specialist in Groener leven

Wil je meer infromatie over werken bij BTL?

Kim de Winter
Kim de Winter

HR Adviseur sr., BTL Nederland
T: 06 53 22 64 05

Erkend leerbedrijf

BTL werkt samen met de branchevereniging VHG, scholen, leerlingen, hoveniers, groenvoorzieners, gemeentelijke groendiensten en boomteeltbedrijven om jongeren te enthousiasmeren voor het groene vak en ze succesvol op te leiden voor een toekomst in de groene sector. Leerlingen die bij BTL komen werken via TRI (voorheen GOA) volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of via de beroepsopleidende leerweg (bol).