• Home
  • Voorwaarden BTL

Voorwaarden BTL

Vind onze expert bij u in de buurt

BTL Advies

Op alle overeenkomsten die u met BTL Advies B.V. aangaat, is ‘De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 (herziene versie juli 2013)’ van toepassing, welke u hieronder kunt downloaden. Tussentijdse prijswijzigingen die uit de wet en/of cao voortvloeien, worden doorberekend aan de opdrachtgever. Eventuele toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011, herziene versie juli 2013)

BTL Realisatie

Business to Business

Op alle zakelijke overeenkomsten die u met BTL Realisatie B.V. aangaat, zijn ‘Algemene Business-to-business voorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG’ van toepassing, welke u hieronder kunt downloaden. Tussentijdse prijswijzigingen die uit de wet en/of cao voortvloeien, worden doorberekend aan de opdrachtgever. Eventuele toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

Particulieren

Op alle particuliere overeenkomsten die u met BTL Realisatie B.V. aangaat, zijn ‘Algemene Consumentenvoorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG’ van toepassing, welke u hieronder kunt downloaden. Tussentijdse prijswijzigingen die uit de wet en/of cao voortvloeien, worden doorberekend aan de opdrachtgever. Eventuele toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

Algemene Business-to-business voorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG
Algemene Consumentenvoorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG

BTL Bomendienst

Adviesdiensten BTL Bomendienst:

Op alle overeengekomen adviesdiensten die u met BTL Bomendienst B.V. aangaat, is ‘De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 (herziene versie juli 2013)’ van toepassing, welke u hieronder kunt downloaden. Tussentijdse prijswijzigingen die uit de wet en/of cao voortvloeien, worden doorberekend aan de opdrachtgever. Eventuele toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

Overige overeenkomsten BTL Bomendienst

Op alle overige overeenkomsten die u met BTL Bomendienst B.V. aangaat, zijn ‘Algemene Business-to-business voorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG’ van toepassing, welke u hieronder kunt downloaden. Tussentijdse prijswijzigingen die uit de wet en/of cao voortvloeien, worden doorberekend aan de opdrachtgever. Eventuele toepasselijkheid van uw algemene voorwaarden wordt hierbij nadrukkelijk van de hand gewezen.

De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011, herziene versie juli 2013)
Algemene Business-to-business voorwaarden voor de leden van de Branchevereniging VHG