Beheer & Onderhoud

Vind onze expert bij u in de buurt

Wat je aandacht geeft groeit

Natuurlijk wilt u dat een vakman het beheer en onderhoud van uw buitenterrein uitvoert. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook in communicatie, organisatievermogen en het nakomen van afspraken. Zo kunnen we u écht compleet van dienst zijn.

de groenzoom, natuurexcursie, honingbij
Nieuws

Extra wandelexcursies in De Groenzoom

Lees meer
de groenzoom, natuurexcursie, libel
Nieuws

Natuurexcursies De Groenzoom; vier de lente!

Lees meer

Een greep uit onze projecten

De Groenzoom
Gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp
Bekijk project
Onderhouden uiterwaarden
Rijkswaterstaat
Bekijk project
Designer Outlet Roermond
McArthurGlen
Bekijk project
Het Buitenhuis
Zorggroep Elde
Bekijk project
De Groene loper
Gemeente Oldenzaal
Bekijk project
Internationaal tennistoernooi
Breda Future +
Bekijk project

Waardeverhoging

Beheer en onderhoud draait om het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van de buitenruimte zoals u die voor ogen heeft. Wij hebben dan ook altijd uw wensen en gebruikerseisen voorop staan. Als buitenspecialisten kijken wij continu naar het totaalplaatje. Wij signaleren in uw buiteninrichting wat werkt of nog beter kan. Zo zorgen wij vanuit onze expertise voor een waardeverhoging van uw buitenruimte.

Actueel inzicht

Dankzij onze integrale aanpak heeft u voor uw buitenterrein één aanspreekpunt voor al uw beheer- en onderhoudstaken. Met behulp van digitale technieken zorgen we ervoor dat u meer grip krijgt op uw beheer en onderhoud. Wij bieden via onze app en andere interactieve communicatiemiddelen actueel zicht op uw onderhoudssituatie en verbetermogelijkheden. U kunt zelfs 24/7 meekijken op projecten.

Samen de beste oplossing vinden

Een goed verzorgd buitenterrein zegt veel over de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijfsvoering. een complete dienstverlening wordt gegarandeerd met de aanvullende expertises van BTL Advies en BTL Bomendienst. We zijn er dan ook niet alleen voor de groenvoorziening, we kijken ook naar duurzame oplossingen en beoordelen uw terrein vanuit onze kennis en ervaring op onder andere: veiligheid, representativiteit, gebruiksmogelijkheden, levensduur, investerings- en onderhoudskosten.

U kunt bij ons terecht voor onder meer

  • Beheerconcepten
  • Integraal onderhoud
  • Gladheidsbestrijding
  • Beheer op basis van bewonerstevredenheid
  • Integreren van flora- en faunamaatregelen