BTL Advies

brochure-btl-advies-lrg@2x
Brochure BTL Advies

Advies voor groener leven

BTL Advies is een architecten- en ingenieursbureau vol groene experts. Van architecten en adviseurs tot ecologen en techneuten. Technici die rekenen en tekenen en consultants die het liefst met hun laarzen in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten, en kennis van de natuur in stad en landschap.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Een greep uit onze projecten

Veghels Buiten
Gemeente Meierijstad
Bekijk project
De Groenzoom
Gemeenten Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp
Bekijk project
Onderhouden uiterwaarden
Rijkswaterstaat
Bekijk project
Handreiking Natuurdaken
Green Deal Groene Daken
Bekijk project
BrinQ, visie openbare ruimte
Gemeente Westerveld
Bekijk project
De Landrug
St. Renesse en gemeente Schouwen-Duiveland
Bekijk project

Groene expertise

Het ene groen is het andere niet. Om de gewenste functie van groen te realiseren en goed te benutten, is een doordachte aanpak nodig. Dat begint met kritisch nadenken over relevante eisen en wensen. Op basis daarvan kan een slim ontwerp worden gemaakt. Vervolgens zijn vakmanschap en zorg nodig voor de aanleg en onderhoud. Op deze manier komt groen tot stand dat aansluit bij de behoeften. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Een open blik

Een succesvolle aanpak vraagt om gepassioneerde adviseurs, ontwerpers en ingenieurs met de juiste dosis vakkennis en creativiteit. Onze mensen hebben een open blik en zien mogelijkheden, zonder de randvoorwaarden uit het oog te verliezen. Ze weten dat ze samen meer bereiken dan alleen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw project of om het behoud of de verbetering van bestaand groen.

Brochure BTL Advies

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden die BTL Advies u kan bieden? Download dan onze brochure.

Download brochure
brochure-btl-advies-lrg@2x