Groener sporten

Vind onze expert bij u in de buurt

Waarde van sport maximaal benutten

Sport en spel zijn belangrijk voor jong en oud. Het zijn de sociale bouwstenen die ons verbinden. Om het maximale uit sport te halen, moet een sportpark aan allerlei randvoorwaarden voldoen, waaronder veilige en toekomstbestendige sportvelden en sportvoorzieningen.

Gericht op de toekomst

Sportparken zijn kostbare investeringen en moeten dus zeker toekomstbestendig zijn. Dat betekent bewust kiezen voor het juiste veld, een duurzame inrichting en een aangepaste beheersystematiek. Bovendien moet u bij het ontwerp, de inrichting en het beheer inspelen op toekomstige demografische ontwikkelingen.

Tennis, voetbal en hockey

Tennis, voetbal of hockey: elke sport heeft een specifieke ondergrond. BTL is gespecialiseerd in oplossingen voor deze drie sporten en deelt graag haar kennis en expertise met u. Op het juiste veld kunnen sporters op elk niveau presteren. Zo houdt iedereen plezier in het spel. Van wedstrijdsporter tot recreant en van jong tot oud.

Toekomstbestendige tennisbanen
Tennisclub David Loyd
Herinrichting sportpark
Sportpark Maastricht Zuid
Onze klanten
  • Sportverenigingen
  • Stichtingen
  • Gemeenten

Wat kan groener sporten voor u betekenen?

Vind onze expert bij u in de buurt
  • Groen vergroot de sportbeleving.
  • Groen vergroot de uitstraling van uw sportpark.
  • Groen stimuleert mensen om te bewegen.
  • Groen creëert een gezonde en veilige sportomgeving.

SportGarant: onderhoud en sportveldbeheer

Het beheer en onderhoud van sportparken ligt steeds meer bij sportverenigingen. Dit brengt taken met zich mee waar een sportclub niet dagelijks mee bezig is en vraagt om specialistische kennis. BTL biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van beheer en onderhoud van sportparken: SportGarant. Binnen dit partnerschap is BTL de schakel tussen alle betrokken partijen, zoals de gemeente en de sportverenigingen. Uw partner om lange tijd op te bouwen.

Brochure Groener sporten

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden voor uw sportpark? Download dan onze brochure Groener sporten.

Download brochure
brochure-groener-sporten-lrg@2x