Evenementen

Ontmoet de experts in Groener leven

BTL organiseert verschillende kennisbijeenkomsten, praktijkdagen en workshops. Daarnaast nemen wij regelmatig deel aan verschillende beurzen en congressen. Evenementen waarbij wij onze kennis met u delen, u inspireren en u graag informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Workshop Bouwen met groen

Bouw mee aan de stad van de toekomst. Maak huizen en buurten beter bestendig tegen hitte, water en droogte. Groene oplossingen die inspelen op een veranderend klimaat geven meerwaarde aan uw project, zoals een hogere verkoopwaarde van huizen. Maar wat betekent het voor de bouw van een huis, óf voor de inrichting van een straat of wijk?

Ontdek deze workshop

workshop
© Cor Noorman
© Cor Noorman

15 maart 2018: EffectGesprek bewegen in het groen

Wat is er voor nodig om mensen met een lage gezondheidsverwachting in beweging te krijgen? Wij nodigen u van harte uit om mee te discussiëren over dit actuele thema dat groen en gezondheid verbindt tijdens ons allereerste EffectGesprek op donderdag 15 maart. Een bijeenkomst die wordt georganiseerd door Groeneffect en waar BTL, als Founding Partner, het project De Groenzoom inbrengt als casus voor verdieping

22 maart 2018: Praktijkdag Zorgplicht en Bomen

Op deze dag zijn gemeenten welkom.

Jilles van Zinderen (advocaat bij MANZ Legal, specialisatie bomenrecht) bespreekt de juridische aspecten van de zorgplicht en geeft voorbeelden aan de hand van recente jurisprudentie. Boominspectie is maatwerk en daarom gaan we in op de verschillende opnamemethoden als VTA (Visual Tree Assessment), IBA (Integrierte Baumanalyse) en SIA (Statisch Integrierte Anschätzung). Wat doe je met je beheersysteem?, Hoe benut je hem optimaal? en Hoe richt je een bomenpaspoort in?

Evenement - Praktijkdag Zorgplicht en Bomen _ Gemeente Lelystad