BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Specialistische zorg

Behandelplannen worden op maat gemaakt. Medicijnen worden afgestemd op de individuele  behoefte en hulpmiddelen worden gepersonaliseerd. Specialistische zorg is een totaalpakket waarbij specialistisch groen niet mag ontbreken. Immers, iedereen beleeft de groene ruimte op zijn eigen manier.

Welzijn patiënten

Bij het inrichten van de groene omgeving is de juiste afstemming van de groene ruimte op de gebruikers essentieel voor het succes. Een tuin met duidelijke zichtlijnen en overzichtelijke structuur kan uitkomst bieden voor dementerende patiënten. Terwijl voor andere gebruikers een tuin met veel beschutting en privacy een verademing kan zijn. Elke situatie vraagt om maatwerk. Daarom kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw groene buitenruimte.

 

Prikkelen van zintuigen

Bij de aanleg van tuinen houdt BTL rekening met de bijzondere kracht van prikkels. De beleving begint al zodra je de deur uitstapt. Je voelt de zon op je huid en de wind in je gezicht. Terwijl je kijkt naar een vlinder, prikkelt de geur van lavendel je neus. Het zachte gezoem van hommels roept herinneringen op. Door het toevoegen van de juiste prikkels wordt een dagelijkse wandeling door de tuin een totaalbeleving.