BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Zakencomplex Bolduc, Herinrichting terrein

Zakencomplex Bolduc, Herinrichting terrein

"Zakencomplex Bolduc ligt pal naast de A2 in 's-Hertogenbosch. Een zichtlocatie met een hoog afwerkings- en voorzieningenniveau, en een riante buitenruimte met uitgebreide parkeervoorzieningen. In 1992 werd het kantorencomplex als Kantoor van de Toekomst geopend door ruimtevaartdeskundige Chriet Titulaer.

Ontwerp en infrastructuur

Op basis van het ontwerp van KruitKok Landschapsarchitecten, en in opdracht van VB&T heeft BTL de herinrichting van het terrein uitgevoerd. De directievoering lag bij technisch adviesburo Rod’or. De totale infrastructuur is gerenoveerd en door de toepassing van hoogwaardige materialen heeft de buitenruimte een exclusieve en eigentijdse uitstraling gekregen. Door de gewijzigde terreinindeling, is de routing overzichtelijker en logischer en is het verblijfsgebied prettiger en uitnodigender voor ondernemers. Naast deze ingrijpende civiel- en cultuurtechnische renovatie zijn ook moderne en energiezuinige elektrotechnische installaties aangebracht: terreinverlichting, laadstations voor elektrische autos, camerabewaking en toegangscontrole. 

 
R16_Project_Zakencomplex Bolduc, Herinrichting terrein_Columnimageset_695x261.jpg
 

Kantoor van de Toekomst

Het karakteristieke en opvallende gebouw komt na de herinrichting nog beter tot zijn recht. In juli 2015 heeft de  oplevering plaatsgevonden, nadat de speciaal geprepareerde bomen enkele weken voorafgaand waren aangebracht. Ontwikkelaar Achmea Real Estate heeft de nazorg en garantie bij BTL geborgd. Zo is zakencomplex Bolduc weer klaar voor de toekomst!

 
Frans van Zon.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Frans van Zon
Vestigingsmanager, BTL Realisatie

E: frans.v.zon­­@btl.nl
T: 0411 62 21 14 / 06 22 56 90 38

 
 
  • Periode: 2014-2015
  • Locatie: 's-Hertogenbosch