BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Tennis Club David Loyd, Toekomstbestendige banen

Tennis Club David Loyd, Toekomstbestendige banen

Het veranderende klimaat, met meer en hevige regenbuien, heeft invloed op onze sportmogelijkheden. Tegelijkertijd is de vraag naar gravel sterk stijgend. Omdat graveltennisbanen niet zijn berekend op het afvoeren van grote hoeveelheden water, zorgt dit ervoor dat veel tennisverenigingen kiezen voor andere baantypen of dat banen beperkt ingezet kunnen worden. Tennis Club David Lloyd heeft daarom gekozen voor Gravel Advantage van BTL.

'Waterproof'

Deze gravelbaan onder afschot (gecertificeerd door KIWA ISA Sport) heeft een horizontale en verticale waterafvoer. Door de speciale gravel kan het water ook via de lijngoten worden afgevoerd. De als plezierig ervaren speleigenschappen van de reguliere gravelbanen blijven behouden.

 

Goede samenwerking

Vestiging Veldhoven verzorgt sinds 2014 ieder voorjaar het speelklaar maken van de tennisbanen bij David Lloyd. Op basis van deze goede samenwerking hebben zij ook de renovatie van de tennisbaan uitgevoerd. In het voorjaar van 2017 maken zij ook deze nieuwe baan speelklaar, zodat de tennissers het tennisseizoen goed kunnen beginnen.

 
Ruud Van De Pas_Grijs.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Ruud van de Pas
vestigingsmanager, BTL Realisatie

E: ruud.vd.pas­@btl.nl
T: 040 255 35 77 / 06 20 36 97 04

 
 
  • Periode: 2016 - 2017
  • Locatie: Veldhoven