BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Infra

Bij gemeenten is infra een belangrijk onderdeel  van de openbare ruimte. BTL biedt meerdere diensten op het gebied van infra.

R_Infra_Columnimageset_695x261.jpg
 

Draineren

Een veel voorkomend probleem in ons gebied zijn de natte kruipruimtes onder woningen en gebouwen. Een hoge grondwaterstand, in combinatie met opdrachtige klei, geeft in natte periodes wateroverlast in de kruipruimtes. Deze ruimtes worden slechts moeizaam weer droog.

Een veel uitgevoerde oplossing is om rondom de woning, op de diepte van de fundering een drainagebuis te leggen. Zo mogelijk gecombineerd met een vertidrain tegen de muren. Hiermee wordt het aangevoerde water vanuit de omgeving afgevangen voordat het de kruipruimte kan bereiken.  

 

Verhardingen

Voor de aanleg van nieuwe verhardingen of ten behoeve van reconstructies zijn allerlei soorten verhardingen zoals natuursteen, betonklinkers en asfalt verkrijgbaar. Van straat tot parkeerplaats en van fietspad tot terras.

Wij adviseren wegbeheerders, bedrijven, instellingen en terreinbeheerders graag over de mogelijkheden van verhardingsconstructies. Deze daaruit volgende werkzaamheden kunnen geheel door ons worden verzorgd, van ontwerp tot realisatie.

Neem voor meer informatie contact op met een vestiging in uw omgeving.