BTL

Groener leven

BTL Realisatie
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Voorgezet onderwijs

Van 'brugwup' tot examenkandidaat, op een middelbare school moet u rekening houden met verschillende wensen en eisen.

Fietsen, studeren en sporten

Op de fiets of scooter: de meeste middelbare scholieren komen met één van deze vervoersmiddelen naar school. Hiermee moet rekening worden gehouden bij de inrichting van het schoolterrein.

Daarnaast hebben leerlingen van een middelbare school al meer vrijheid tussen de lessen door. Lekker even met je vrienden pauzeren, nog snel even voor dat proefwerk leren; het zijn allemaal activiteiten die bij het voortgezet onderwijs passen. Daarnaast wil de leraar Biologie zijn lesstof over natuur wellicht ook echt buiten demonstreren, wil de docent Gym buiten sportlessen verzorgen of lekker met zijn collega's in de tuin lunchen.

 

Inrichten met een doel

Op basis van de wensen en eisen, gaat BTL aan de slag. Onze medewerkers vertalen deze in innovatieve en praktische tuinontwerpen die bij u passen. Want geen enkele school of leerling is hetzelfde.

Ook onderwijsinstellingen met meerdere locaties kan BTL goed bedienen. Vanwege onze landelijke dekking werken wij door het hele land en door het inzetten van één centraal aanspreekpunt, houden we de communicatielijnen kort. Neem voor meer informatie contact op met een vestiging in uw omgeving.