BTL

Groener leven

BTL Bomendienst
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Boomziekten Bundel

De gezondheid van bomen is bepalend voor hun vitaliteit, veiligheid en functievervulling. Grote delen van de boom of zelfs hele bomen kunnen worden aangetast. Historisch waardevolle, beeldbepalende of bijzondere soorten bomen geven waarde aan het landschap en de stedelijke openbare ruimte. Het verdwijnen van deze bomen kan esthetisch, financieel of sociaal verlies tot gevolg hebben. Naast fysieke schade aan de boom en klachten van bewoners kan er een risico of gevaar ontstaan voor mens, omgeving en volksgezondheid. Daarom is het beheersen van boomziekten, -aantastingen en -plagen een belangrijk onderdeel van uw werk als boombeheerder.

B_Boomziekten Bundel_Columnimageset_695x261.jpg
 

Ontwikkelingen

Dit vraagt om actuele en specialistische expertise, terwijl de breedte van uw takenpakket alleen maar groeit en uw budgetten krimpen. BTL Bomendienst biedt u hiervoor de oplossing: de Boomziekten Bundel. Voor een aantrekkelijke prijs heeft u direct toegang tot specialistische expertise en bruikbare adviezen voor uw probleem of vraag.

 

Jaarabonnement

Voor een vast jaarbedrag kunt u rekenen op toegang tot onze expertise, ervaring en ons uitgebreide (inter)nationale netwerk en snelle ondersteuning bij acute problemen. 

 
B15_Ron Schraven.jpg

Neem voor meer informatie contact op met

Ron Schraven
Hoofd Boomziekten en Aantastingen, BTL Bomendienst

E: boomziektenbundel­@btl.nl
T: 06 20 96 31 62