BTL

Groener leven

BTL Bomendienst
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Boomziekten Bundel - Hoe werkt het?

Het jaarabonnement op de Boomziekten Bundel heeft u al voor een vast en laag bedrag, en bevat;

  • drie meldingen met consult en diagnose (mail/telefoon);
  • Eén diagnose op locatie; 
  • Eén laboratoriumanalyse van blad- of houtmonsters;
  • Bij elk consult, elke diagnose en/of analyse een compacte memo per e-mail met diagnose en beheeradvies.

Dienstverlening

Abonnees kunnen rekenen op een gegarandeerde afhandeling van hun vraag met hoge prioriteit. Als abonnee ontvangt u binnen vier uur op werkdagen onder kantoortijden een reactie op een melding via het e-mailadres boomziektenbundel@btl.nl. Daarbuiten volgt reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vier uur op de eerste opvolgende werkdag. Op alle bijkomende, aanvullende werkzaamheden ontvangt de abonnee een korting van 20% op onze vaste uurtarieven voor een Boomtechnisch Adviseur, specialist Boomziekten. 

Als abonnee blijft u up-to-date van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ziekten en aantastingen in bomen. Daarbij hoort gratis toegang tot kennis-bijeenkomsten georganiseerd door BTL Bomendienst. Overige opties en aanvullingen zijn bespreekbaar.

 

Betrouwbaarheid van de Boomziekten Bundel

Onze specialisten hebben de kennis, ervaring en het netwerk om de juiste diagnose te stellen en een juist beheeradvies te geven. Zorgvuldigheid gaat daarbij gepaard met reactiesnelheid.

Kastanjebloedingsziekte, massaria, eikenprocessierups, iepziekte, Aziatische loofhoutboktor, essentaksterfte, eikenspintkever en in de toekomst wellicht essenprachtkever? Boombeheerders hebben te maken met veel ziekten en aantastingen in bomen en voorgaand rijtje is nog lang niet compleet.

Zijn er tegenwoordig meer boomziekten en -aantastingen dan vroeger? En krijgen we te maken met nog meer ziekten en aantastingen? Vragen die boom-beheerders zich vaak stellen en ook vaak gesteld krijgen door collega’s en bestuurders. Voor boom- en groenbeheerders is het door de verbreding van taken en het groeiende probleem niet altijd mogelijk op de hoogte te zijn/blijven van de meest actuele stand van zaken. Hoe te reageren op een onbekende aantasting?

De Boomziekten Bundel van BTL Bomendienst biedt deze mogelijkheid. Maak gebruik van onze kennis, ervaring en het netwerk op het gebied van boomziekten en -aantastingen. Accuraat en waar nodig snel handelen zijn kernwoorden van onze Boomziekten Bundel.