BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

TRI (voorheen GOA)

TRI (voorheen GOA) is een samenwerkingsverband van scholen, leerlingen, hoveniers-, groenvoorzienings- en gemeentelijke groen-diensten, en boomteeltbedrijven die als opleidingsbedrijf zijn aangemeld. Ons gemeenschappelijke doel: jongeren succesvol opleiden voor een toekomst in de groene ruimte of boomteeltsector.

bbl of bol

Leerlingen die bij BTL komen werken via TRI volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of via de beroepsopleidende leerweg (bol). Voor bbl betekent dit dat de leerlingen vier dagen werken en één dag naar school gaan. Bij bol gaan leerlingen gemiddeld drie dagen per week naar school en twee dagen aan het werk. TRI streeft ernaar om leerlingen na hun opleiding een dienstverband bij een lidbedrijf (zoals BTL) aan te kunnen bieden. Dankzij dit specifieke opleidingstraject wordt TRI gezien als dé opleiding voor groei in groen

 

Begeleiding

Als vakman en als coach begeleiden en stimuleren onze praktijkopleiders de leerlingen, bieden ze uitdagingen en brengen hun enthousiasme voor het vak over op een nieuwe generatie. Bovendien plannen en organiseren wij de leeractiviteiten en stemmen deze af op de opleiding en de mogelijkheden van de leerling.

BTL biedt jonge mensen een uitdagende leerwerkomgeving en een kans op de arbeidsmarkt!

 
Manon Niessen.jpg

Neem voor meer informatie contact op met

Manon Niessen
HR Adviseur, BTL Nederland

E: hr­@btl.nl
T: 0411 62 20 36