BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Bedrijfsprofiel

Groen is een kenmerk van verantwoord leven. Groen is fris en natuurlijk en levert meerwaarde voor de leefomgeving in ieder seizoen. BTL is zich als geen ander bewust van deze waarde. Waar Nederland steeds meer versteent en verstedelijkt, wint groen met de dag aan waarde. BTL zorgt voor de juiste balans in stadskernen, bedrijventerreinen,  woonwijken, dorpen en buitengebieden. Een natuurlijk evenwicht tussen esthetisch en functioneel, duurzaam en pragmatisch. Groener leven!

I16_Gevoel voor gewenst resultaat_Columnimageset_695x261.jpg
 

Specialist in buitenruimte

BTL is een gevestigde naam in de groensector. Met ruim 400 medewerkers werken wij landelijk vanuit een vijftiental locaties.

Onze klanten zijn te vinden in tal van markten: van (zorg-)instellingen, kleine en grote bedrijven, recreatie, sport, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties tot en met verschillende (semi-)overheden.

De BTL Groep bestaat uit:

  • BTL Nederland B.V.
  • BTL Advies B.V.
  • BTL Bomendienst B.V.
  • BTL Realisatie B.V.
 

Gevoel voor het gewenste resultaat

Als landelijke partij heeft BTL jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende projecten, van daktuinen tot grote terreininrichtingswerken. Onze medewerkers maken het verschil. Wij werken met goed opgeleide vakmensen, die passie hebben voor hun werk. Daarnaast beschikken wij over hoogwaardige kennis, creativiteit en een modern machinepark voor specialistisch werk. Het resultaat is een geïntegreerde dienstverlening, van ontwerp en aanleg tot en met beheer en onderhoud. Klanten waarderen BTL om zijn specialistische kennis en de betrouwbare organisatie. Wij gaan voor duurzame relaties en zijn zowel adviseur als gesprekspartner. Door de decentrale organisatie denken onze teams op elk niveau mee en nemen zij hun verantwoordelijkheid. Onze kracht ligt in het gevoel voor het gewenste resultaat. Uw resultaat.

 
I16_Olaf Janssen.jpg

Directie

Olaf Janssen
Algemeen Directeur

E: info­@btl.nl
T: 0411 62 20 36

 
 
Sandra Eremita.jpg

Directie

Sandra Eremita
Directeur

E: info­@btl.nl
T: 0411 62 20 36