BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Groep

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van de gehele BTL Groep.

 

I17_Nieuws_Natuurexcursies Rammelende hazen_Newsimageset_197x107.jpg
17-01-2018 - BTL Realisatie BTL Advies

Natuurexcursies 'Rammelende hazen'

De eerste natuurexcursies van 2018 in natuur- en recreatiegebied De Groenzoom gaan weer van start. Hoewel het winter is en het voorjaar nog geruime tijd op zich laat wachten, zijn de vrijgezelle hazenmannen (rammelaars) al in de voorjaarsstemming gekomen. Op woensdag 14 februari en zaterdag 17 februari a.s. neemt beheerder Cor Noorman u mee naar de Bergboezem (onderdeel van De Groenzoom) waar hij u deelgenoot wil maken van een bijzonder en prachtig paringsritueel. Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang via beheer@degroenzoom.nl.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Nieuws BTL_Newsimageset_197x107.JPG
27-12-2017 - BTL Realisatie BTL Advies BTL Bomendienst

Havenbedrijf Rotterdam sluit twee contracten voor onderhoud wegen en groen in de haven

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft vrijdag 22 december twee contracten getekend met twee aannemers voor het onderhoud van de zogeheten droge infrastructuur in de haven. Het gaat om het onderhoud van de wegen in de haven en de verschillende groenvoorzieningen. Na een aanbesteding kwam aannemer Van Gelder als beste naar voren voor de weginfrastructuur. De groenvoorzieningen zullen door BTL worden onderhouden. Beide contracten zijn voor 2 jaar gesloten, met de nadrukkelijke wens om daarna voor 8 jaar te verlengen. In totaal betreft het opdrachten over de eerste 2 jaar van ruim 14 miljoen euro.

Lees verder
 
R17_Nieuws_Beweging in zintuigentuin_Newsimageset_197x107.jpg
21-12-2017 - BTL Realisatie

Beweging in zintuigentuin

Er is een constante zoektocht om onze zorg te verbeteren. Zorginstellingen zoeken naar mogelijkheden om hun cliënten in een prettige omgeving te laten verblijven. Gastvrijheid en klanttevredenheid zijn thema’s waarvoor veel aandacht is. Dat een groene omgeving een enorme ondersteuning is voor deze thema’s wordt steeds breder onderschreven. Het inzetten van de tuin ter ondersteuning van het zorgproces is dan weer een stapje verder. Om dit te bereiken is onderzoek bij en samen met de instellingen nodig.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Volkstuinvereniging De Kraan verhuisd naar nieuwe locatie_Newsimageset_197x107.JPG
12-12-2017 - BTL Realisatie BTL Advies

Nieuwe locatie voor Volkstuinvereniging De Kraan

Gemeente Tilburg groeit! Er wordt flink gebouwd en onderdeel hiervan is de gebiedsontwikkeling Koningsoord met een pittoresk dorpshart en ruime woningen. Om dit nieuwe gebied te ontsluiten wordt volgend jaar een nieuwe weg aangelegd. Vooruitlopend hierop is Volkstuinverenging De Kraan verhuisd naar de Heikantsebaan. Een bijzondere en ambitieuze opgave omdat het hele traject, van planvorming tot en met realisatie, binnen zes maanden gerealiseerd moest worden.

Lees verder
 
R17_Nieuws_Bewoners aan zet_Newsimageset_197x107.jpg
12-12-2017 - BTL Realisatie

Bewoners aan het stuur

Na jarenlang actief te zijn geweest als apotheker, geniet Sander Bakker momenteel heerlijk van zijn pensioen. Al 33 jaar woont hij samen met zijn vrouw in de Vechtlaan te Hengelo; bijna sinds het begin, want deze straat is inmiddels 40 jaar oud. Bakker heeft er altijd met veel plezier gewoond. Echter, het steeds rommeliger wordende groen werd een toenemende bron van ergernis.  Samen met andere bewoners uit de wijk, én gesteund door een raadslid, kwam hij in actie. En met resultaat; in het voorjaar van 2018 wordt de laatste hand aan de straat gelegd, en bloeit de Vechtlaan weer op!  

Lees verder