BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Groep

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van de gehele BTL Groep.

 

Praktijkdag Bomen en Zorgplicht_nieuws.JPG
08-02-2018 - BTL Bomendienst

22 maart 2018: Praktijkdag Bomen en Zorgplicht

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst haar kennis met u. Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 22 maart a.s. onze praktijkdag over Bomen en Zorgplicht bij te wonen. We zijn deze dag te gast bij gemeente Lelystad.

Lees verder
 
Praktijkdag Bomen en Zorgplicht_nieuws.JPG
08-02-2018 - BTL Bomendienst

1 maart 2018: Praktijkdag Bomen en Zorgplicht

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst haar kennis met u. Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 1 maart a.s. onze praktijkdag over Bomen en Zorgplicht bij te wonen. We zijn deze dag te gast bij de Technische Universiteit te Eindhoven.

Lees verder
 
Demodag_verplanten_Newsimage.jpg
01-02-2018 - BTL Bomendienst

15 februari 2018: demodag Optimal 3000

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst graag haar kennis en mooie projecten met u. Daarom nodigen wij u graag uit om te kijken hoe de grootste van de Optimal verplantmachines in de praktijk werkt.

Lees verder
 
B17_Nieuws_300 cm_Newsimageset_197x107.JPG
03-01-2018 - BTL Bomendienst

300 cm vol (on)mogelijkheden

Onze stedelijke omgeving is continu in beweging en de druk op de openbare ruimte wordt steeds groter. Bomen vormen hierbinnen een vaste structuur en ontlenen hun waarde vooral aan de vaste plek waar ze staan. Hoe waardevol we de bomen in deze stedelijke omgeving ook vinden, veelal hebben ze zich maar aan te passen aan al deze ontwikkelingen. Dit hoeft niet per definitie negatief te zijn, bomen kunnen ook meebewegen.

Bomen staan vaak al jarenlang op dezelfde plaats en zodra de inrichting van de buitenruimte aangepast dient te worden (vernieuwing van riool of civiele constructie) staan de bomen, ondanks dat ze er al geruime tijd staan, toch vaak in de weg. Helaas wordt het kappen van deze bomen vaak gezien als een onvermijdbare en kostentechnisch gunstige oplossing.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Nieuws BTL_Newsimageset_197x107.JPG
27-12-2017 - BTL Realisatie BTL Advies BTL Bomendienst

Havenbedrijf Rotterdam sluit twee contracten voor onderhoud wegen en groen in de haven

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft vrijdag 22 december twee contracten getekend met twee aannemers voor het onderhoud van de zogeheten droge infrastructuur in de haven. Het gaat om het onderhoud van de wegen in de haven en de verschillende groenvoorzieningen. Na een aanbesteding kwam aannemer Van Gelder als beste naar voren voor de weginfrastructuur. De groenvoorzieningen zullen door BTL worden onderhouden. Beide contracten zijn voor 2 jaar gesloten, met de nadrukkelijke wens om daarna voor 8 jaar te verlengen. In totaal betreft het opdrachten over de eerste 2 jaar van ruim 14 miljoen euro.

Lees verder