BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Overhandiging cheque € 3.000 aan Stichting Hulphond

De kerstperiode is bijna aangebroken. Een periode waarin hulp aan anderen en saamhorigheid centraal staan. Bij Stichting Hulphond staat de hulp aan anderen het hele jaar door centraal. De door hen getrainde hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor o.a. gehandicapte jongeren en volwassenen, en mensen met epilepsie. Vandaag ontvingen zij een cheque van € 3.000. Hiermee krijgt de zorg in Nederland een mooie impuls.

I15_Nieuws_Sponsoring Hulphond_Columnimageset_695x261.JPG
 

Helpende hand

Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland: “Onze stichting reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. Ons werk sluit goed aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van BTL, waar innovatie en aandacht voor mensen met een kwetsbare positie belangrijke elementen in zijn. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd over deze mooie donatie!”

 

Groener zorgen

Olaf Janssen, Algemeen Directeur van BTL: “Groen levert een belangrijke bijdrage aan de zorg in Nederland. Door een juiste balans ontstaat een tuin waarin bewoners (en cliënten) afleiding vinden. Hierdoor wordt een verblijf niet alleen prettiger, maar blijft ook de motivatie voor behandelingen optimaal. Met de keuze voor Stichting Hulphond benadrukken wij de noodzaak voor goede zorg en geven we aandacht aan alle verschillende facetten die hier een  bijdrage aan leveren.”

 

Gezamenlijk doel

Stichting Hulphond en BTL zetten zich beide op geheel eigen wijze in voor mensen in de zorg of voor mensen die zorg nodig hebben. Dit gezamenlijk doel maakt dat BTL Stichting Hulphond een warm hart toedraagt. BTL wenst Stichting Hulphond veel succes en wenst iedereen in de zorg een zeer goed en gezond 2016 toe!