BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

BTL Groep

Kijk hieronder voor de nieuwsberichten van de gehele BTL Groep.

 

Praktijkdag Bomen en Zorgplicht_nieuws.JPG
08-02-2018 - BTL Bomendienst

22 maart 2018: Praktijkdag Bomen en Zorgplicht

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst haar kennis met u. Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 22 maart a.s. onze praktijkdag over Bomen en Zorgplicht bij te wonen. We zijn deze dag te gast bij gemeente Lelystad.

Lees verder
 
Praktijkdag Bomen en Zorgplicht_nieuws.JPG
08-02-2018 - BTL Bomendienst

1 maart 2018: Praktijkdag Bomen en Zorgplicht

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst haar kennis met u. Daarom nodigen wij u graag uit om op donderdag 1 maart a.s. onze praktijkdag over Bomen en Zorgplicht bij te wonen. We zijn deze dag te gast bij de Technische Universiteit te Eindhoven.

Lees verder
 
Demodag_verplanten_Newsimage.jpg
01-02-2018 - BTL Bomendienst

15 februari 2018: demodag Optimal 3000

Ook in 2018 deelt BTL Bomendienst graag haar kennis en mooie projecten met u. Daarom nodigen wij u graag uit om te kijken hoe de grootste van de Optimal verplantmachines in de praktijk werkt.

Lees verder
 
I17_Nieuws_Natuurexcursies Rammelende hazen_Newsimageset_197x107.jpg
17-01-2018 - BTL Realisatie BTL Advies

Natuurexcursies 'Rammelende hazen'

De eerste natuurexcursies van 2018 in natuur- en recreatiegebied De Groenzoom gaan weer van start. Hoewel het winter is en het voorjaar nog geruime tijd op zich laat wachten, zijn de vrijgezelle hazenmannen (rammelaars) al in de voorjaarsstemming gekomen. Op woensdag 14 februari en zaterdag 17 februari a.s. neemt beheerder Cor Noorman u mee naar de Bergboezem (onderdeel van De Groenzoom) waar hij u deelgenoot wil maken van een bijzonder en prachtig paringsritueel. Aanmelden kan tot uiterlijk een week voor aanvang via beheer@degroenzoom.nl.

Lees verder
 
A17_Nieuws _van berm naar bladzijde_Newsimageset_197x107.jpg
08-01-2018 - BTL Advies

Van berm naar bladzijde

De vraag naar grondstoffen groeit. Tegelijk neemt ook de roep om reststromen te reduceren of anders te bestemmen toe. Rijkswaterstaat werkt samen met partners  aan innovaties, waarbij biomassa en het natuurlijk kapitaal beter worden benut. Als overheidsterreinbeheerder zijn zij een van de partijen die deelnemen aan de Biomassa Alliantie Oost Nederland. Dit samenwerkingsverband heeft de bedoeling om een transitie van afvalstof naar grondstof te bewerkstelligen. Onder meer door (vezels uit) vrijkomend bermmaaisel te gebruiken voor verpakkingskarton.

Lees verder