BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter BTL. Daarom is er continue aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het benutten van talenten. Onze organisatie staat dan ook borg voor de inzet van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Op deze manier bieden wij kwaliteit die bindt: ontwikkeling en uitdaging voor medewerkers en hoogwaardige dienstverlening voor klanten.

Opleidingen en veiligheid

Door aandacht voor bevoegdheden en individuele taken, en het aanbieden van interne cursussen ontwikkelen onze medewerkers een brede kennis op het gebied van omgevingsverzorging of een aanverwant specialisme. Door middel van procedures uit ons veiligheidssysteem (toolbox-meetingen, bedrijfsongevallen-registratie en dergelijke) wordt voortdurend gewerkt aan beheersing en verbetering van de kwaliteit van onze werkomgeving.

 

Werken bij BTL

Onze decentrale organisatiestructuur zorgt ervoor dat mensen op ieder niveau in de organisatie de kans krijgen hun eigen verantwoordelijkheden te hebben en te nemen. Ben je student? Dan bieden je mogelijkheden voor vakantiewerk, stagemogelijkheden en leren in de praktijk (bbl of bol). Ben je al verder in je opleiding of carrière? Kijk dan bij onze vacatures voor vast en seizoenswerk.

Als medewerker bij de BTL Groep werk je veel samen met collega's binnen je eigen vestiging, maar ook met collega's van andere bedrijfsonderdelen. Hierdoor bieden wij je een veelzijdige werkomgeving met flexibele doorgroeimogelijkheden, kwaliteit door kennisdeling en mooie en diverse projecten.

 
R15_Contact.JPG

Neem voor meer informatie contact op met

Afdeling HRM

E: hr­@btl.nl
T: 0411 62 20 36