BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Leerbedrijf

Praktijkleren is een combinatie van leren en werken bij een erkend leerbedrijf. Praktijkleren kan in een leerbaan maar ook in de vorm van een stage. In het eerste geval zijn leerlingen of deelnemers in dienst van een bedrijf, werken ze vier dagen in de week, en gaan ze een dag in de week naar school (bbl). In het tweede geval lopen leerlingen in het dagonderwijs tijdens hun opleiding stages in verschillende bedrijven (bol).

Erkend leerbedrijf

Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf. BTL wil daar zeker aan bijdragen. Bij ons komt de stagiair met zoveel mogelijk verschillende aspecten van het vak in aanraking en wordt daarin goed begeleid.

Sinds 1 augustus 1997 moeten leerbedrijven een erkenning hebben. Zo kan de kwaliteit van het praktijkleren bewaakt worden. De criteria voor leerbedrijven zijn vastgesteld door vertegenwoordigers van het onderwijs en het bedrijfsleven. BTL voldoet aan deze criteria en is een erkend leerbedrijf.

 

Begeleiding

Als vakman en als coach begeleiden en stimuleren onze praktijkopleiders de leerlingen, bieden ze uitdagingen en brengen hun enthousiasme voor het vak over op een nieuwe generatie. Bovendien plannen en organiseren wij de leeractiviteiten en stemmen deze af op de opleiding en de mogelijkheden van de leerling.

BTL biedt jonge mensen een uitdagende leerwerkomgeving en een kans op de arbeidsmarkt!

 
Manon Niessen.jpg

Neem voor meer informatie contact op met

Manon Niessen
HR Adviseur, BTL Nederland

E: hr­@btl.nl
T: 0411 62 20 36