BTL

Groener leven

BTL Algemeen
  • BTL Algemeen
  • BTL Advies
  • BTL Bomendienst
  • BTL Realisatie
 
 
In uw browser is Javascript uitgeschakeld. Voor een goed werkende website is het noodzakelijk dat u Javascript aanzet.

Integriteitsbeleid

Binnen BTL is er veel aandacht voor integer handelen. Hieronder leest u meer over de afspraken die binnen de BTL Groep zijn gemaakt.

Bedrijfscode

Voor alle werknemers van de BTL Groep is de Bedrijfscode BTL Groep van toepassing. Deze code is bedoeld om eenieder bewuster te maken van integer handelen. Werknemers in kaderfuncties ondertekenen de code als extra blijk van erkenning. Tevens leggen zij na afloop van ieder jaar een verklaring af omtrent het naleven van de code.

Binnen BTL is een Compliance Officer aangesteld die het beleid bewaakt en waar werknemers zo nodig meldingen kunnen doen die altijd onderzocht worden.  

 
Sandra Eremita.jpg

Voor nadere informatie kunt u terecht bij uw contactpersoon van BTL, danwel bij de Compliance Officer

Sandra Eremita RA
Compliance Officer

E: info­@btl.nl
T: 0411 62 20 36

 
 

Scheiding van belang tussen BTL Advies B.V. en BTL Realisatie B.V.

Als landelijk opererend bedrijf met alle disciplines op het gebied van groenvoor-zieningen, is BTL in staat om in alle facetten van groen te voorzien. Van advies, beleid en ontwerp tot aanleg en onderhoud. Door deze combinatie kunnen wij als geen ander onze klanten voorzien van een passend advies en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van werk.

Wij zijn ons echter zeer bewust van het feit dat in specifieke gevallen een strikte scheiding tussen de werkmaatschappijen BTL Advies B.V. en BTL Realisatie B.V. noodzakelijk is. Hiertoe hebben wij een heel strikt beleid omtrent de scheiding van belang tussen de  werkmaatschappijen, dat volledig is ingevoegd in onze werkwijzen en procedures. Het bestaan en de werking van het beleid rondom integriteit wordt jaarlijks door onze externe accountant getoetst.

 
A16_David van Uden.jpg

Voor nadere informatie over dit beleid kunt u terecht bij de Compliance Officer, dan wel bij

David van Uden
Operationeel Directeur, BTL Advies

E: david.v.uden­@btl.nl
T: 013 529 95 55